Lost Planet 2 ve Star Wars Kostümleri Live'da

22.05.2010 13:56 Ersin Kılıç


 
     Xbox Live'ın en önemli özelliklerinden biri haline gelen Avatar sistemi için yeni kostüm paketleri yayınlanmaya devam ediyor.
 
     Capcom, dört kişilik co-op modu ile dikkat çeken oyunu Lost Planet 2 için Avatar kostümlerini Xbox Live üzerinden indirime sundu. Kostümler arasında dağ korsanları, Nevec askerleri gibi kostüm seçenekleri bulunuyor. Lost Planet 2'nin sitemizde yayınlanan video incelemesini buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 
     Ayrıca Star Wars serisinin en başarılı filmlerinden biri olan The Empire Strikes Back'in 30. yıldönümünü kutlayan Lucas Arts'ın filmine özel olarak sunulan bazı avatar kostümleri de Xbox Live'daki yerini aldı. Yayınlanan bu pakette filmdeki bir çok karakterin (Han Solo, Prenses Leila, Chewbacca vs) kostümleri bulunuyor.
 
     Her iki kostüm paketindeki fiyatlar 160 ile 400 MS puanı arasında değişiklik gösteriyor.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lost Planet 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 11 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 8 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler