Lost Planet 2'den 4 Kişilik Co-op Videoları

31.03.2010 19:31 Ersin Kılıç

 
     Oldukça yoğun bir yıl geçiren Capcom'un bu yıl içerisindeki en önemli yapımlarından biri olan Lost Planet 2 için yeni videolar yayınlandı.
 
     Oyun için yayınlanan bu iki videoda, Lost Planet 2'nin en önemli özelliği olan dört kişilik co-op moduna ait görüntülere yer verilmiş. Dört kişilik co-op modunda özellikle büyük yaratıklara karşı çetin ve bir o kadar da zevkli bir mücadele oyuncuları bekliyor. Büyük yaratıklar demişken videodan oyundaki yaratıkların daha doğrusu Akrid'lerin ne denli muazzam olabileceklerini de görüyoruz. Ayrıca videolarda çeşitli Akrid'lere uer verilmiş. Kimisi oldukça devasa iken, kimisi küçük, bazıları ise bir zıplayışı ile binaları yıkabiliyor.
 
     Bir çok iklimi içerisinde barındıracak olan oyun, multiplayer modları ile de ön plana çıkıyor. Lost Planet 2, 11 Mayısta çıkışını yapacak. yayınlanan bu iki videoyu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lost Planet 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 11 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 8 Dk önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 24 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler