Lost Planet 2'nin PC Versiyonu Hâla Yaşıyor

16.08.2010 20:59 Samet Konuksal


 
 
     Bir süre önce iptal olduğu söylenen Lost Planet 2'nin PC versiyonunun çıkış tarihi belli oldu.
 
     Duyuruda yapılan ilk açıklamalara göre Lost Planet 2 PC'de DirectX 11 kullanacak ve yine yapılan açıklamaya göre oyun en iyi performans PC üzerinde verilecek. Ayrıca Lost Planet 2, 3D destekli olarak çıkacak. 
 
     Ayrıca Capcom, Lost Planet 2'nin PC versiyonu üzerindeki karşılaştırmalar için de oyun içi görüntüler yayınladı. DirectX 9 ile DirectX 11'in karşılaştırıldığı bu ekran görüntülerini ve oyunun istediği sistem gereksinimlerini aşağıdan görüntüleyebilirsiniz. (İlk resim DirectX 11, ikincisi DirectX 9)
 
     Bu arada oyunun 15 Ekim'de çıkacağını hatırlatırken, test için yayınlanmış benchmark programını da buraya tıklayıp indirebileceğinizi de söyleyelim. Bu program sayesinde oyun öncesinde bilgisayarınızın oyunu çalıştırıp çalıştıramayacağını test edebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lost Planet 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 11 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler