Lost Planet Filmi, Oyundan Farklı Olacak

Robotlar, dev canavarlar, yeni dünya peşindeki insan kolonileri...Birisi "Hollywood" mu dedi ?
17.10.2009 00:47 Talha Aynacı

    2008 yılında duyurulan ve halen yapım aşamasında olan; yapımcı ekibinde Solid Snake seslendirmesinde ve Wathcmen filmi yardımcı senaristi olarakta tanıdığımız David Hayter'ın da yer aldığı Lost Planet filmi, ne ilk oyun ne de ikinci oyunun sahip olduğu hikayeyi konu edinmeden, kendine özgü bir senaryoya sahip olacak.
 
    Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Gamescom 09 fuarında G4tv'  ye konuşan oyunun yapımcısı Jun Takeuchi;  Lost Planet filminin, oyunda sahip olduğu senaryodan referans almaksızın yeni bir senaryo üzerine kurulu olacağını dile getirdi ve ekledi;
 
" Ancak tek bildiğim, proje üzerinde çalışan ekibin Lost Planet evrenini seviyor ve ilgi duyuyor olması. Oyunun atmosferinden yararlanılan hayat verilen bir dünyada geçecek bu filmin senaryosu farklı olacak."
 
    Mega Man'in babası Keiji Inafune'nin de filmin yapımı müddetince yapımcı ekipte yer alacağıda gelen haberler arasında yer alıyor.
 
    Hatırlarsınız, Resident Evil filmide benzer bir şekilde; oyun ve karakterlerin adını kullanıyor ancak senaryo olarak tamamen bambaşka bir konuyu ele alıyordu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lost Planet 2 Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 11 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler