Lost and Damned, PC Yolunda mı?

24.12.2009 13:29 Ersin Kılıç

Grand Theft Auto serisinin dördüncü oyunu için Xbox 360'a özel olarak çıkan ilk içerik paketi Lost and Damned, PC için de mi çıkacak?
 
 Geçtiğimiz ay GTA4.net sitesi tarafından ortaya atılan bu iddia, bu sefer de Fransa'da yayın yapan PC Jeux Magazine adlı dergi tarafından yinelendi.
 
Henüz konu ile ilgili Rockstar'dan bir açıklama gelmemiş olsa da, ortaya çıkan bu dedikodu haberleri "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" atasözünü akıllara getiriyor.
 
Ayrıca Lost and Damned'in PC versiyonu çıkar ise gene Xbox 360'a özel olarak çıkan oyunun ikinci indirilebilir içeriği Ballad of Gay Tony'nin de PC için daha sonradan çıkabileceği ihtimali akıllara geliyor.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 3 Dk önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler