Lost'un Yaratıcılarından Damon Lindelof Dizinin 3 Sezon Olmasını İstemiş

01.07.2020 12:49 Özgür Eroğlu

 
Yaratıcılığını J.J. Abrams, Jeffrey Lieber ve Damon Lindelof'un yaptığı, ilk kez 2004 yılında yayınlanan ve dünya çapında popüler olan Lost dizisi ile ilgili yeni bir bilgi açıklandı.
 
Dizinin yaratıcılarından Damon Lindelof, diziyi üçüncü sezonda bitirmek istediklerini açıkladı. Söylediğine göre Damon Lindelof, dizinin 3 sezonda bitmesini istiyormuş. Ancak ABC yani dizinin yayınlandığı kanal, dizinin 10 sezon olmasını istemiş. Ancak yaratıcı ekip dizini daha fazla uzatılamayacağı konusunda diretmiş ve dizinin 6. sezonda bitmesine karar verilmiş.
 
Bu karar yine de yaratıcı ekibin istediği bir karar olmamış elbette. Günümüzde bile Lost dizisinin son birkaç sezonunun kötü olup olmadığı hala tartışılır. Ne olursa olsun yaratıcı ekip kafasındaki istediği şeyi tam olarak yapamamış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler