LotR Online'a Erken Başlamak İsteyen?

01.09.2010 15:35 Ersin Kılıç


 
     Orta Dünya'ya bir kez daha dönme vakti geldi. 10 Eylül'de kapılarını bedava olarak açacak olan Lord of the Rings Online'ı erkenden oynamak ister misiniz?
 
     10 Eylül'de tüm kullanıcılara açılacak olan Lord of the Rings Online'ı erkenden denemek isteyen oyun severlere ise bir sürprizimiz var. Oyunu hemen denemek isteyen oyunculara beta key veriyoruz. Oyunu hemen oynamak isteyen oyuncular iletisim@bolumsonucanavari.com'a mail atarak key talebinde bulunabilir. Mail ile bize ulaşan 40 ziyaretçimize oyunun beta keylerini dağıtacağız. ayrıca beta keyler ile birlikte oyunda yeni eşyalar almanızı sağlayacak olan Ingame Point'te vereceğiz.
 
     Beta key'i alan ziyaretçilerimizin buraya tıklayarak oyunun resmi sitesine ulaşabilir ve kayıt formu ile birlikte beta key'i de kullanarak oyunu şimdiden oynamaya başlayabilirler.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lord of The Rings Online Platformlar: PC Geliştirici: Turbine Games Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 18 Dk önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler