LotR: War in the North'a Tanıdık Besteci

Oyunun müzikleri de bir hayli iddialı geliyor.
14.04.2011 18:33 Ersin Kılıç


     Orta Dünya'da bir kez daha cirit atacağımız yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu Lord of the Rings: War in the North'un bestecisi açıklandı. Warner Bros firması yaptığı açıklama ile Inon Zur'un oyunun müziklerini bestelediğini duyurdu.
 
     Peki kimdir Inon Zur? Aslında besteci isim olarak yabancı gelse de kendisini daha önce birçok oyun projesinde görmüştük. Zur'un yer aldığı projeler arasında Dragon Age: Origins, Dragon Age II, Fallout 3, Fallout: New Vegas ve Crysis gibi önemli oyunlar yer alıyor. 
 
     Inon Zur dün yeni videosu ile karşımıza çıkan oyun için 70'ten fazla orkestral müzik bestelemiş. Bu besteleri daha önce Beatles grubu ile de çalışan Londra'nın ünlü orkestrası Abbey Road Studios ile yapmış. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lord of the Rings: War in the North Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Snowblind Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler