LotR: War in the North'ta Beleram Oynanışı

Başımız sıkıştığında Beleram yardıma "uçacak".
23.06.2011 12:42 Ersin Kılıç


     Yüzüklerin efendisi serisinin yeni oyunu War in the North için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Snowblind Studios tarafından geliştirilen ve PC, PS3, Xbox 360 için çıkacak olan oyunun bu videosunda E3 2011 videosunda da karşımıza çıkan Beleram'a yer verilmiş. 
 
     Sauron'un kuzeydeki en önemli askerlerinden Agandaur'a karşı geleceğimiz oyunda başımız sıkıştığında  yardımımıza koşacak olan Beleram'ın nasıl bir aksiyon sergileyeceği bu videoda gösterilmiş. Videoya baktığımızda beleram'ın oyunda oldukça aktif olacağını görebiliyoruz.
 
     Videoda dikkat çeken bir diğer unsur ise karakter animasyonları oluyor. Açıkçası oyunda yönlendirdiğimiz karakterin animasyon olarak pek hoşuma gitmediğini söylemeliyim. Kuzey Amerika çıkışı 24 Ağustos olarak açıklanan oyunun yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lord of the Rings: War in the North Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Snowblind Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler