Lucasfilm Games ve Skydance, Sinematik Star Wars Macera Oyunu için Ortaklık Kurdu

20.04.2022 11:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Skydance New Media, Star Wars evreninde geçen orijinal bir hikayeyi içeren zengin ve sinematik bir aksiyon macera oyunu geliştirmek için Lucasfilm Games ile ortaklık kurduğunu duyurdu.
 
Skydance New Media başkanı Amy Hennig bir basın açıklamasında şunları söyledi: “Star Wars'u 1977'de izlemenin 12 yaşındaki bir çocuk beynini nasıl yeniden şekillendirdiğini, yaratıcılığını ortaya çıkardığını ve geleceğin silinmez bir parçası olduğunu sizlere sık sık anlattım. Bu galakside sevdiğim etkileşimli hikayeleri anlatmak için Lucasfilm Games ile tekrar çalışmaktan çok mutluyum."

Lucasfilm Games başkan yardımcısı Douglas Reilly ise bu ortaklık hakkında şunları söyledi: “Amy ile tekrar bir araya geldiğimiz için çok heyecanlıyım. O ve Skydance New Media ekibi, benzersiz bir Star Wars macerası yaratma yeteneğine ve hırsına sahip. Sinematik ve interaktif bir eğlence ürünü yapma vizyonu, bu iş birliğini çok heyecanlı kılıyor. Deneyimli ve yetenekli geliştiricilerden oluşan ekipleriyle sık sık çalışıyoruz. Zamanı geldiğinde Star Wars hayranlarına daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."
 
Öte yandan Skydance New Media ekibi, orijinal bir hikaye içeren ve Marvel evreninde geçen hikaye odaklı bir aksiyon macera oyunu üzerinde çalışıyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler