Luigi's Mansion 2 Yapımcısı, Nintendo ile Anlaştı

09.01.2014 18:01 Talha Aynacı

 
   Kanada menşei oyun geliştiricisi Next Level Games, Super Mario Stikers, Strikers Charged ve Punch-Out!! gibi başarılı birinci parti Nintendo oyunları geliştirerek dikkatleri üzerine çekmiş ve son olarak Nintendo 3DS'e özel Luigi's Mansion 2 ile kalitesini ortaya koymuş, Nintendo hayranları ve bizzat Nintendo'nun güvenini kazanmış oldu.
 
   Bugün Next Level Games tarafından yapılan açıklamaya göre Japon oyun devi Nintendo ile yapılan anlaşma sonucu firma artık Nintendo'ya özel oyunlar geliştirecek. Her ne kadar Retro Studios ve Monolith Soft gibi tamamen Nintendo tarafından alınmamış olsalar dahi bu anlaşma onları birinci parti oyun stüdyolarından birisi haline getiriyor.
 
   Firma daha önce Nintendo Wii'de Transformers: Cybertron Wars, Sega namına Captain America: Super Soldier gibi oyunları geliştirmiş ve kendilerinden beklenen performansı sunamamıştı. Stüdyonun önde gelen isimlerinden Jason Carr, aynı anda çok fazla oyuna odaklanmanın sonucunda çok kötü oyunlar yaptıklarını itiraf ediyor ve sadece Nintendo ve tek oyun geliştirmenin kendilerine de yarayacağını açıklıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Luigi's Mansion: Dark Moon Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 9 Dk önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 37 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler