Luigi's Mansion: DM'nin Geliştiricisi Çok Mutlu

09.06.2013 12:47 Alkan Adakaner


     Nintendo 3DS'e özel olarak hazırlanan Luigi's Mansion: Dark Moon'un satışlarının oldukça yüksek olması geliştirici stüdyo Next Level Games'i oldukça memnun etti. Kanadalı geliştirici durumdan oldukça memnun.
 
    Geliştirici tarafından yapılan açıklamada milyonlarca Nintendo hayranının oyunu beğenmesi ve satın almasından dolayı çok mutlu oldukları belirtildi.  Nintendo'ya bağlı bir geliştirici olmayan Next Level Games daha önce çok sayıda oyunun Nintendo platformlarına uyarlanmasından sorumlu olmuştu.
 
    Nex Level Games'i daha önce Punch-Out ve Mario Strikes Charged gibi oyunlarla da Nintendocuların büyük beğenisini kazanmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Luigi's Mansion: Dark Moon Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler