Luigi's Mansion 3 için Ücretli İndirilebilir İçerik Planlanıyor

20.09.2019 10:24 Gazali Çetinkaya

 
Luigi's Mansion 3'ün dün Nintendo eShop sayfasının açılmasıyla birlikte oyuna ücretli indirilebilir içerik geleceği doğrulandı.
 
Yayıncı Nintendo ve geliştirici Next Level Games oyunun çok oyunculu modları ScareScraper ve Scream Park için çıkış sonrası yeni içerikler planlıyor.
 
ScareScraper, odaları hayaletlerden temizleyip altın toplayacağınız sekiz oyunculu bir co-op modu. Hem çevrimiçi hem de kanepe co-op olarak oynanabilecek. İki ila sekiz oyuncuya kadar destekleyecek ScreamPark parti modunda oyuncular dörde dört Luigi ve Gooigi takımları halinde birbirlerine karşı mücadele edecek ve modu tek bir Switch sistemi üzerinde de oynamak mümkün olacak. Takımların başarısı en çok kimin hayalet yakaladığına, en çok kimin altın topladığına ve en çok kimin hedefleri kırdığına göre belirlenecek. 
 
Luigi's Mansion 3 Switch'e özel olarak 31 Ekim'de çıkış yapacak. Oyun Nintendo eShop'ta ön siparişe ve ön yüklemeye açıldı. Ön sipariş vererek iki kat yani toplamda 600 Gold puan kazanabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Luigi's Mansion 3 Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler