MCU'nun Spider-Man 3'ünde, Amazing Spider-Man'de Jamie Foxx'un Oynadığı Electro Bulunacak

02.10.2020 16:34 Özgür Eroğlu

 
Yayın hakları konusunda sürekli kafa karıştırıcı olaylar yaşatan Spider-Man karakterinin Marvel Sinematik Evreni tarafındaki üçüncü filminin geliştirme aşamasında olduğu biliniyor.
 
The Hollywood Reporter'ın haberine göre, üçüncü filmde daha önceden izlediğimiz bir karakter olacak. Andrew Garfield'ın başrolünde olduğu The Amazing Spider-Man filminde Electro'yu canlandıran Jamie Foxx, aynı rol ile Disney'in Spider-Man serisinin üçüncü filminde bulunacak. 
 
Karakter farklı bir evrenden gelen bir karakter olarak mı eklenecek yoksa sadece aynı karakteri aynı oyuncuya mı oynatacaklar belli değil. Ancak daha önce ikinci seçeneği kullanarak J. Jonah Jameson karakterini evrene eklemişlerdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler