MGS 5 Önümüzdeki Ay Duyurulabilir!

14.11.2011 11:47 Ersin Kılıç


     Oyun sektörünün en önemli serilerinden biri olan Metal Gear Solid serisi, bildiğiniz gibi Rising ve Peace Walker gibi yan oyunlar ile devam ediyor. Hatta önümüzdeki aylarda serinin eski oyunlarını HD çözünürlükte tekrar oynama imkanı yakalayacağız. Peki Metal Gear Solid 5'in gelme ihtimali nedir?
 
     İşte bu konu uzun süredir Hideo Kojima'ya soruluyor. Fakat ünlü yapımcı henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmış değil. Resmi Playstation dergisinin yeni sayısında duyurulacak olan oyun ise Metal Gear Solid 5 olabilir.
 
     Derginin Kasım sayısının son sayfasında her zaman olduğu gibi bir sonraki sayının sürprizlerine yer verilmiş. Bu sefer ise sayfada kocaman bir ünlem işareti yer alıyor. Başka bir açıklamaya ise yer verilmemiş. Dergi editörlerinden Ben Wilson, bu oyun ile ilgili yaptığı açıklamada "gizlilik unsurlarını" ipucu olarak vermiş ve bir sonraki sayının önemli bir sayı olacağını dile getirmiş.
 
     MGS 5 dedikodularını tetikleyen en önemli unsur ise tabi ki ünlem işareti. MGS serisinde ünlem işaretinin önemini eminim serinin tüm hayranları biliyordur. Tabi farklı bir duyuru veya MGS: Rising'ten yeni bilgilerin gelme ihtimali de bulunuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 4 Platformlar: PS3 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Haziran 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler