MGS: HD Collection 18 Kasım'da Çıkabilir

Metal Gear Solid HD Collection serinin hayranları için büyük bir fırsat
23.06.2011 11:31 Alkan Adakaner


     Daha önce Kasım ayında piyasaya çıkacağı açıklanan Metal Gear Solid: HD Collection'ın kesin çıkış tarihi ortaya çıkmış olabilir. İngiliz perakendeci Thehut'a göre bu paket 18 Kasım'da raflardaki yerini alacak.
 
    Serinin Sons of Liberty, Snake Eater ve Peace Walker gibi 3 önemli oyununu barındıracak olan HD paket Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor. Kojima bu paketteki oyunların grafiklerini geliştirdiği gibi kontrol yapısında da bazı farklılıklar sunacağını açıklamıştı.

     Bu arada Konami'nin Zone of the Enders ve Silent Hill'in de HD koleksiyon paketleri hazırladığını da hatırlatalım. Bu paketlerin ise 2012'de çıkması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler