"MGS: Peace Walker E3'te PS3'e Duyurulacak"

Kojima, MGS: Peace Walker'ın bir yan oyun olmadığını ve PS3'e çıksaydı MGS 5 olarak görüleceğini söylemişti
24.05.2011 10:25 Alkan Adakaner


    PSP'deki önemli oyunların Playstation 3 ekranlarına HD ve 3D desteği ile gelecek olması bu konsolun sahiplerini heyecanlandırıyor. İlk duyurusu Monster Hunter Portable HD olan Sony'nin başka planları da var.
 
     JVN'nin haberine göre Metal Gear Solid: Peace Walker, E3 fuarında Playstation 3 için duyurulacak. Aslında bu haber hiç de şaşırtıcı değil, çünkü Playstation 3 oyuncularının PSP'den uyarlanmasını en çok bekledikleri oyunlardan birisi de Peace Walker'dı.
 
     Metal Gear Solid: Peace Walker'ın Playstation 3'e çıkacağı söylentileri uzun zaman önce de vardı, ama şimdi her ne kadar resmi açıklama olmasa da bu durum kesinleşti diyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler