MGS Rising: Revengeance, 60 FPS Olacak

Son videoda da gördüğümüz kadarıyla Raiden, oldukça hızlı ve çevik görünüyordu.
11.12.2011 22:28 Levent Polater


    Hideo Kojima, her ne kadar sunum konusunda başarısız olsa da (kendi de kabul ediyor) Twitter'dan bilgi verme konusunda diğer yapımcılara taş çıkartan bir yapımcı. Kojima'nın Metal Gear Rising: Revengeance ile ilgili verdiği son bilgi oyunun FPS ayarı hakkında oldu.
 
     Kojima'nın son tweet'lerinden birinde Platinum Games'in Revengeance ekibine katılmasıyla birlikte sadece hikayenin değişmediğini oyunun saniye başına düşen kare sayısının da farklılaştığını öğreniyoruz. Şu anda oyun 60 fps'de çalışırken Platinum Games'ten önce yapım, 30 fps'ye kilitlenmiş.
 
    Kojima, Platinum Games'ten "60 FPS'de hareket eden ve gerek kontrolleri gerekse de görüntüsü itibariyle başarılı bir Raiden" oluşturmalarını istemiş. Platinum Games de oyunu bu yöne saptırmış. Kojima'nın söylediğine göre önceki Rising, çok fazla Metal Gear'ımsıymış ve karışık kontrol yapısına sahipmiş. Kojima ayrıca yapımın renk ve tonlamalarının artık Metal Gear'ı da andırmadığını belirtiyor.
 
    Platinum Games, son oyunlarıyla Japonların en iddialı ve başarılı aksiyon yapımcılarından biri olduğunu kanıtlamıştı. MGS: Rising ile de gerekeni yapacağına inanıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler