MX vs. ATV Alive'ın Duyuru Videosu

Birinci olabilmek için gaza basmak yeterli olmayabilir
24.01.2011 22:27 Gökhan Yılmaz

 
     THQ'nun yarış oyunları serisi MX vs. ATV'nin yeni üyesi Alive için ilk tanıtım videosu ve ekran görüntüleri yayınlandı. Tarzı ile dikkat çeken duyuru videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 
     MX vs. ATV serisinde rakiplerinizin pek centilmence davrandığı söylenemez. Bu nedenle yarışmak ve yola odaklanmak dışında rakiplerinize de dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü maruz kalacağınız bir fiziksel hareket sonucunda kendinizi yarış dışında çamurda yatarken bulabilirsiniz. Direğiniz ya da aracınızın tutacağı ile rakibe uygulayacağınız temaslar Bar to Bar ismi verilen bir sistem ile kontrol ediliyor. Bu sistemin MX vs. ATV Alive'da nasıl olacağını tam olarak bilmiyoruz fakat tanıtım videosundan sonra neye benzediği ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz.
 
     MX vs. ATV Alive PlayStation 3 ve Xbox 360 için geliştiriliyor. Oyunun 10 Mayıs 2011 tarihinde raflarda olması planlanıyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MX vs. ATV Alive Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: THQ Dağıtıcısı: THQ Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler