Machinarium Ağustos'ta iPad Ekranlarında

Machinarium'un şirin çizimlerini beğenmemek elde değil
26.07.2011 10:46 Alkan Adakaner


      Amanita Design tarafından geliştirilen bulmaca - "point and click" macera oyunu Machinarium Ağustos ayında iPad için piyasaya çıkacak. Geliştirici firmanın kurucusu olan Jakub Dvorsky şu an iPad sürümünün test ve hata temizleme aşamasında olduklarını söyledi.
 
       Dvorsky oyunu kısa bir süre sonra tamamlayacaklarını ve Ağustos ayında piyasaya sürmeyi umduklarını da belirtti. Oyunu iPad'in dokunmatik ekranında oynamanın çok zevkli olacağına eminiz.
 
    2009'daki Independent Games Festival'de de rakiplerini görsel olarak geride bırakan oyun el çizimi görselleri ve zekice hazırlanmış bulmacaları ile beğeni toplamıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Machinarium Platformlar: PC Mobil VITA Geliştirici: Amanita Design Dağıtıcısı: Amanita Design Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler