Machinarium Ekibinin Yeni Projesi: Botanicula

İşte bu beş kafadarı yönlendireceğiz.
12.10.2011 14:03 Ersin Kılıç

 
     Daha önce Samorost 1, 2 ve Rocketman gibi oyunlar dışında son olarak çıkardıkları Machinarium ile başarılı bir ivme yakalayan Amanita Design, point & click türüne de farklı bir hava katmayı başardı. Firmanın yeni oyunu Botanicula'da ise adından da anlaşıldığı gibi yemyeşil bir dünya bizi bekliyor.

      Jára Plachy tarafından tasarlanan oyunda beş arkadaşın hikayesine tanık oluyoruz. İşin ilginç olan yönü ise bu arkadaşların ağaç üzerinde yaşayan farklı canlı organizmalar olması. Amacımız ise yaşadığımız ağacı bizim için cehennem yerine çeviren örümcekleri yaşam alanımızdan defedebilmek.

      Çek Cumhuriyeti kökenli alternatif müzik grubu DVA tarafından bestelenen müziklere de sahip olan Botanicula, ekibin diğer oyunlarında olduğu gibi son derece özgün ve farklı bir grafik yapısı ile de ön plana çıkmayı başarıyor.
 
     Henüz platformu belli olmayan oyun, machinarium gibi kutulu olarak veta flash destekli olarak yayınlanabilir. Yılbaşından önce çıkması planlanan oyunun ilk ekran görüntüleri ve teaser videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Botanicula Platformlar: PC Geliştirici: Amanita Design Dağıtıcısı: Amanita Design Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler