Mad Catz, Birden Farklı Forma Girebilen Kontrolcüsünü Gösterdi

07.01.2015 14:40 Tunahan Başol


     R.A.T. serisi fareleri ve diğer aksesuarlarında kullandığı tasarımlarla her zaman farklı bir havası olan Mad Catz, CES fuarında yeni kontrolcüsü L.Y.N.X. 9'u duyurdu. L.Y.N.X.9, sağ sol ve orta olmak üzere 3 farklı parçadan oluşuyor ve doğal duruşu şöyle:
 

      Kontrolcüyü açtığınızda normal bir duruşa sahip oluyor. Normal bir kontrolcüde bulunan özelliklerinin yanında üzerinde fare sensörü ve sesli arama için mikrofon da bulunmakta.
 
 

     Kontrolcüyü Android tabanlı bir cihazda veya PC'de kullanırken klavye ihtiyacını karşılayacak olan bir aksesuar da bulunuyor.
 
     İçerisinden çıkan aksesuarlarla telefonunuzu tutabilen ve iki parçaya ayrılarak tabletle de kullanılabilen kontrolcü 300$ fiyat etiketine sahip.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler