Mad Max Duyuruldu!

11.06.2013 06:41 Ersin Kılıç


      Mel Gibson'ın en başarılı serilerinden biri olan Mad Max, yenilenmiş hali ile beyazperde de boy göstermeye hazırlanıyor. 2014 yılında vizyona girmesi beklenen filmin başrolü ise bu sefer Inception ve Dark Knight Rises filmlerinden hatırlayacağımız Tom Hardy'e emanet edilmiş durumda.
 
     Tabi filmin popüleritesi ve Mad Max'in o muhteşen atmosferini fırsat bilen yapımcılar yeni bir Mad Max oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Sony'nin E3 2013 konferansında resmi duyurusu gerçekleştirilen Mad Max, filmi ile aynı dönemlerde çıkış yapacak.
 
     Oyunun duyurulan platformu PS4 olsa da, yapılan duyuruda sadece PS4 için duyurulan Road Warrior Survivor Kit isimli içerik oyunun diğer platformlara da geleceğinin en büyük işareti. Eh ne diyelim, çorak topraklarda direksiyon sallamak umarız beklediğimizden daha keyifli olur.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mad Max Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 19 Dk önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler