Madden NFL 15'in Demosu Olmayacak

11.08.2014 21:56 Tunahan Başol


     Electronic Arts'ın bünyesinde barındırdığı en önemli stüdyolardan bir tanesi olan EA Sports, uzun süredir hemen her oyunu için demo yayınlıyordu. Hatta bazı oyuncular, FIFA'nın demosunun kendisine yettiğini bile söylüyorlardı. Ancak EA Access'ten sonra bu iş oyuncular aleyhine değişecek gibi görünüyor.  
 
     EA Sports tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, 26 Ağustos'da çıkacak olan Madden NFL 15'in demosu veya buna benzer bir sürümü bulunmayacak. Yalnızca EA Access kullanıcıları, oyunu çıkışından önce deneme fırsatı bulacaklar.
 
     Eğer bu olay yayılarak diğer EA Sports oyunlarına da gelirse, pek çok oyuncu şimdiden EA Access'e karşı haklı olarak tepki göstereceklerdir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Madden NFL 15 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler