Madworld'un Yönetmeni Shinji Mikami'ye Katılıyor

10.05.2010 22:02 Alkan Adakaner


 
     Capcom'dan ayrılarak Platinum Games bünyesinde çalışmalarına devam eden Shinji Mikami, şu sıralar yapımına devam ettiği Vaquish'in tamamlanmasının ardından Tango adındaki kendi kurduğu stüdyoda çalışmalarını sürdüreceğini bir süre önce açıklamıştı.
 
      Yaklaşık olarak 100 civarında çalışanının bulunması hedeflenen Tango Studios'a yeni birisi daha katıldı. Platinum Games'ten Hideki Kamiya, Twitter'dan yaptığı açıklamada Madworld'un yönetmeni Shigenori Nishikawa'nın da Shinji Mikami'nin ekibine katılacağını duyurdu. Nishikawa, daha önce Resident Evil 4'ün yanı sıra Dino Crisis 2 ile 3'ün tasarım çalışmalarında yer almıştı.
 
     Tango Studios'a daha önce Grasshopper Manufacture'dan ses yönetmeni Masafumi Takada, sanat yönetmeni Ryosuke Kaiba ve Naoki Katakai'da katılmıştı. Böylece firmanın çekirdek ekibi yavaş yavaş belli olmaya başlıyor.
 
     Electronic Arts için zombilerin bulunduğu bir oyun yapacağı söylentisi uzun süredir devam eden Shinji Mikami bakalım yeni stüdyosu Tango'da bunu gerçekleştirecek mi?
 
kaynak     
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MadWorld Platformlar: Wii Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mart 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler