Mafia 3’den Yeni Oynanış Videoları

Mafia 3
11.09.2016 15:20 Kaan Bolat

   
   Uzun yıllardır Mafia serisinin üçüncü oyunu sizler gibi bende heyecanla bekliyordum bunun sebebi elbette ikinci oyunun bittiği nokta ve hikaye gidişatının nereye bağlanacağı aslında. Bu anlamda üçüncü oyun sizler gibi bizlerinde hatta Mafia serisini seven herkes için oldukça önemli bir yer teşkil etmekte diyebiliriz.
 
   Ama geçtiğimiz günlerde oyun içi videoların yayınlanması ile merak ile beklediğimiz bu yapımın bir anda endişe etmemize neden oldu.  Bunun nedeni ise yapay zeka diyebiliriz, size 10 adım uzaklıktan bile vuramayan bir yapay zekadan bahsediyoruz. Ayrıca bize nişan bile alamayan bir yapay zeka dışında oyundaki herkesi yakın dövüşte hallederek bölümleri bitirebiliyoruz.
 
   Oyunda ayrıca oldukça çok hata bulunmakta. Duvardan geçen düşmanlar veya bizim bir adamı tutup duvarın içinden söküp almamızda işin tuzu biberi olmuş. Bunların dışında araba sürüşlerinin basite kaçılmış durumda. İlk gösterilen oynanış videosu ile arasında hiçbir fark yok şuan için.
 
Bunların dışında gözüme çarpan birkaç güzel şeyden bahsetmek gerekirse yayınlanan videolarda da gördüğümüz gibi yaşayan bir şehri oldukça güzel bir şekilde yansıtmışlar, ayrıca halk bir çatışma sırasında sizleri hemen polise ihbar etmesi de güzel bir detay olmuş.
 
   Sizlere tavsiyemiz oyunun çıkış tarihine kadar beklemeniz ön sipariş vermemeniz olacaktır çünkü oyunun bolca hatası ve olmayan yapay zekası ile sizleri hayal kırıklığına uğratma ihtimali oldukça yüksek. Umarız çıkış tarihine kadar birkaç şey değişir ve bizleri uzun süre boyunca beklediğimiz Mafia oyununa kavuşturur.
 
   Mafia 3, 7 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.
   Not: Videoların Spoiler olduğunu belirtelim. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 73 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler