Mafia III, PS4 Pro'nun Nimetlerinden Faydalanacak

10.10.2016 09:28 Gazali Çetinkaya

 
   Mafia III, 7 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One, PC platformlarına çıkışını gerçekleştirdi ve geliştirici ekip Hangar 13'ün Sony'nin yeni çıkacak cihazı PlayStation 4 Pro için de bir takım planları bulunuyor.
 
    Gadgets 360 ile röportaj yapan Hangar 13 stüdyosunun patronu ve yaratıcı yönetmeni Haden Blackman açıklamasında, kendi yapımlarını daha da ileriye taşıyabileceklerinden dolayı yeni teknolojiler konusunda her zaman heyecanlı olduğunu ve PS4 Pro'da Mafia III'e bazı grafik yükseltmeleri ekleyeceklerini, belirtti. 
 
"I’m always excited about new technology because it means we can push our art even further. For the PS Pro specifically, we’ll add some graphics upgrades." 
 

 
   Standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak karşımıza çıkacak PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyat ile çıkış yapacak. Konsolun Türkiye fiyatı henüz açıklanmış değil.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler