Mafia III için Demo Yayınlandı

28.03.2017 07:38 Gazali Çetinkaya

 
   2K Games ve geliştirici Hangar 13, Mafia III'ü ücretsiz olarak deneyebileceğiniz bir demo yayınladı.
 
   Oyunun birinci bölümünü deneyebileceğiniz bu demo şu anda PS4 ve Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda. Kısa bir süre içerisinde de PC üzerinde ulaşılabilir olacak.
 
   Ayrıca Mafia III'ün indirilebilir içeriği Faster, Baby!'de bugün çıkış yaptı. Faster, Baby! season pass ile veya tek başına satın alınabilir durumda. 
 

   Faster, Baby! 
Bayou'nun batısındaki kırsal kasaba Sinclair Parish'de Sheriff “Slim” Beaumont, korku ve şiddet platformunda hüküm sürüyor. Bir İnsan Hakları lideri öldürülüp diğer aktivistler hedef alındığında Lincoln, kasabanın kötü yönünü ortaya çıkarmak için patlayıcı bir görevde silah arkadaşı Roxy Laveau ile güçlerini birleştiriyor. Slim'i ve yozlaşmış Şerif Departmanını adalete teslim etmek için yüksek oktanlı araba takiplerine, epik ve yeni askeri düzeyde savaş taktiklerine ve operasyonlara katılın. 

 
   Demo ve Faster, Baby! için paylaşılan tanıtım videolarına aşağıdaki oynatıcılardan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler