Magicka'nın Satış Rakamları Açıklandı

Magicka son günlerde, Steam'in en çok satanlar listesinin başında yer alıyor. Tabiki Two Worlds II'nin çıkışıyla bu denge dün değişti.
05.02.2011 16:25 Samet Konuksal


     Steam'in son dönemde çıkan flaş oyunlarından Magicka'nın son satış rakamları açıklandı. Paradox tarafından yayıncılığı üstlenilen Magicka'yı, Arrowhead isimli yapımcı ekibi geliştirdi.
 
     İsimlerden de anlaşılacağı üzere bağımsız yapımcı tarafından yapılan Magicka, 25 Ocak'tan bu yana 150.000'den fazla satmayı başardı. Diğer büyük yapımlara kıyaslandığında çok küçük bir sayıymış gibi gözükse de, sadece PC için çıkışı ve bağımsız bir yapımcı tarafından yapılışına bakılınca, Magicka'nın aslında çok iyi bir iş çıkardığı görülüyor.
 
      Yenilikçi bir oyun sistemine sahip olan Magicka'da kullanabileceğimiz yetenekler, birleştirdiğimiz elementler sayesinde ortaya çıkıyor. $9.99 gibi uygun bir fiyata satılan Magicka'nın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler