Mario Bros. Wonder Oynanış İçeriği Çıkış Öncesinde Sızdırıldı

15.10.2023 14:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo tarafından oyunculara sunulacak platform macera oyunu Super Mario Bros. Wonder, resmi çıkış tarihinden yaklaşık bir hafta önce internete sızdırıldı. Sızdırılan görüntüler arasında oyunun doğrudan oynanış içeriği yer aldı.
 
Oyunun bilinmeyen kısımları çıkıştan önce sızdı 
 
 
 
Geçtiğimiz Cuma günü oyunun daha önce görülmemiş bölümlerini içeren görüntüler ve videolar sosyal medya platformlarında ve özel Discord kanallarında paylaşılmaya başlandı. Oyunun ayrıca birçok sitede yasadışı olarak paylaşıldığı da iddia edildi. Ancak haber kaynakları bunun doğru olup olmadığını netleştiremedi.
 
Mario Bros. Wonder'ın içeriği bir yayın sırasında ortaya çıktı. Yayın sırasında en az üç kişi Twitch'te oyunun yayınını paylaşıyordu ve basın ön izlemelerinde ve Nintendo'nun resmi olarak sunduklarının ötesinde içerikler yer alıyordu.
 
Bu içerikler şu anda sosyal medya platformlarında sıkça karşınıza çıkabilir. Oyun 20 Ekim'de çıkışını gerçekleştirecek ve bu tarihten önce önemli spoilerlardan kaçınmak isteyenler önümüzdeki günlerde sosyal medyada dikkatli davranabilir. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler