Mario Kart 8'in İlk DLC'si Yeni Bir Videoyla Detaylandırıldı

28.10.2014 20:33 Ömür Gencer


      Mario Kart 8, serinin diğer oyunları gibi oldukça başarılı bir çıkış yapmıştı. Oyunun geliştiricisi Nintendo yaptığı yeni duyuruda Mario Kart 8'in ilk DLC'sini detaylandırdı.
 
     Oyunun ilk DLC'sinin en dikkat çeken pistlerinden biri The Excitebike Arena. Bu pist ,isminden de tahmin edebileceğiniz üzere, bir klasik haline gelmiş Exitebike'tan ilham alınarak tasarlanmış. The Exitebike Arena'nın yanında Yoshi Circuit, Wario’s Gold Mine ve beş adet pist oyuna eklenecek. Bu ek paketle birlikte üç yeni karakter ve dört yeni araç getireceğini hatırlatalım. DLC için yayınlanan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
    Bahsettiğimiz bu DLC, Kasım ayında oyunculara sunulacak. DLC'nin fiyatı ise 8 dolar. Nintendo'nun DLC için yayınladığı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Kart 8 Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Dk önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 1 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler