Mario Kontrolden Çıkarsa?

Mario'nun aklında kötü düşünceler var.
20.02.2012 18:47 Ersin Kılıç


     Yılların eskitemediği oyun karakterlerinden biri olan Mario, prenses uğruna düştüğü sayısız macerada kaleden kaleye koştu durdu. Peki Mario bir kaleyi yıkmak isterse başına neler gelir? İşte oyunun hayranları tarafından yapılan bu videoda mario'nun kontrolden çıkışı gözler önüne serilmiş.
 
     Videoda Mario öncelikle basit yollar ile kaleyi devirmeye çalışıyor. Bu girişiminde başarısız olan Mario, daha sonra ise kontrolden çıkarak, gözünü de karakrtıp herşeyi bu uğurda feda ediyor. Luigi'nin yetenekleri, videonun kurgusu ve sonucu ise başarılı bir şekilde bağlanmış.
 
     Videoda kullanılan animasyon teknikleri, piksel piksel görüntüler ve karakter mimikleri de videonun başarılı olduğu yönler arasında yer alıyor. Bu eğlenceli videoyu aağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=4183]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario 3D Land Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler