Mario + Rabbids Kingdom Battle ‘Donkey Kong Adventure’ DLC'si Çıktı

27.06.2018 13:20 Gazali Çetinkaya

 
   Sıra tabanlı taktiksel rol yapma oyunu Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın ‘Donkey Kong Adventure’ indirilebilir içeriği Switch için çıkışını gerçekleştirdi.
 
   Donkey Kong Adventure indirilebilir içeriği yeni oynanabilir karakter Donkey Kong ile yeni güçler ve yeni keşfedilecek bir dünyada yeni bir hikaye sunuyor. Bu macerada Donkey Kong'a Rabbid Peach ve Rabbid Cranky karakterleri de eşlik ediyor.
 
   Donkey Kong Adventure indirilebilir içeriği Gold Edition ($79.99) ve Season Pass'in ($19.99) içinde bulunuyor. Ayrı olarak almak isteyenler için indirilebilir içeriğin fiyatı $14.99.
 
   Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario + Rabbids Kingdom Battle Platformlar: Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler