Mark Rein: "PS4, Güzel Bir Oyun PC'si"

03.04.2013 00:08 Samet Konuksal


    Sistem yapısının PC ile olan benzerliğinden dolayı çoğu yapımcıdan beğeni kazanan PlayStation 4'ün bu yönüne övgüler gelmeye devam ediyor. Bu kez söz sırası Epic Games yetkilisi Mark Rein'de.
 
    Yaptığı açıklamalarda Mark Rein, PlayStation 4'e "Güzel bir oyun bilgisayarı." yakıştırması yaptı. Sanılanın aksine PS4'ü öven Rein, "Sony'den gerçekten akıllıca bir hamle. PS4'ün güçlü donanımını yok sayıyorum sanmayın. Bu önemli bir gelişme fakat konsolun mimarisinin PC'ye benzerliği her şeyden daha önemli." sözlerini söyledi.
 
    CVG'ye röportaj veren Rein, yaptığı eklemelerde, "Sony, oyunculara dünyanın en güzel PC'lerinden birisini sunuyor. Bu makinayla birlikte çılgınca işler yapabiliriz. Duyurdukları, yaptıkları ve hedefleri... Sony gerçekten harika bir PC oluşturuyor." sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler