Marvel Sinematik Evreni'nin Ms. Marvel'ı Belli Oldu

01.10.2020 12:29 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi Disney'in Marvel için oluşturduğu bir sinema evreni bulunuyor. Bazı karakterlere özel yapacağı diziler birlikte de bu evreni genişletecek. Bu dizilerden birisi Ms. Marvel dizisi.
 
Geçtiğimiz saatlerde ise hem Ms. Marvel dizisinde başrolü oynayacak olan hem de genel olarak Marvel Sinematik Evreni'nde Ms. Marvel rolünü oynayacak olan oyuncu belli oldu. Karakteri Iman Vellani isimli oyuncu canlandıracak.
 
Geçtiğimiz haftalarda diziyi Bad Boys for Life filminin yönetmenleri Adil El Arbi ve Bilall Fallah'ın yöneteceği de belli olmuştu. Dizinin 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. Ayrıca Ms. Marvel karakterinin Captain Marvel 2'de de gözükmesi planlanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler