Marvel vs Capcom 3'te Japonca Seslendirme de Var

İşte kafaları karıştıran görüntü
01.02.2011 14:08 Alkan Adakaner


     Bu neslin belki de en iyi dövüş oyunu olan Street Fighter 4'ü geliştiren Capcom şu sıralar Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds üzerinde çalışıyor. Bu oyun belki de Street Fighter 4'ten bile daha çok ilgi çekiyor, çünkü hem Marvel hem de Capcom karakterlerini yöneteceğiz.
 
     Oyunla ilgili yavaş yavaş yeni bilgiler de yayınlanıyor. Ortaya çıkan bir resim de Capcom'um resmi açıklama yapmaması nedeniyle kafaları karıştırıyor. Bu resimde (bkz yukarıda) karakterlerde İngilizce ve Japonca seslendirme seçeneklerinin olduğunu görüyoruz.
 
     Bu resimde bazı karakterlerde İngilizce, bazılarında ise Japonca seçeneği seçilmiş durumda; örneğin Chris, Trish ve Dante'de İngilizce seslendirme seçilmiş. Ryu, Akuma ve Crimson Viper'da ise Japonca seçilmiş.
 
     Karakterlerin hangi ülkeden olduğuna göre dil seçenekleri değişiyor görünüyor. Yine de akıllara şu soru gelmiyor değil. Acaba Ryu, Akuma ve Crimson Viper gibi karakterlerde İngilizce konuşma seçeneği açılacak mı? Ya da Wesker, Trish veya Dante'de Japonca seslendirme bulunacak mı?
 
     Eğer yukarıdaki resimdeki menüde dil seçeneklerini değiştirme şansı bulacaksak her karakteri ister İngilizce, istersek de Japonca konuşurken görebileceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Dk önce Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 3 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 15 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler