Marvel vs Capcom 3'ten Famitsu Taramaları

12.05.2010 10:43 Alkan Adakaner


     Capcom'un 2 milyon satış hedefi koyduğu oyunu Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds'un yeni görüntüleri Famitsu'dan sızdı.
 
      Bu haftanın Famitsu dergisinde yer alan görüntülerde Iron Man, Hulk, Ryu, Morrigan Aensland ve Wolverine görülüyor.
 
      Dövüş oyunlarının popülerliğini yitirdiği ve serilerin birbirini taklit eden oyunlarının çıktığı bir dönemde Street Fighter 4 ile büyük bir iş başaran ve takdir toplayan Capcom bakalım Marvel vs Capcom 3'te de aynı başarıyı yakalayacak mı?
 
      Eğer Capcom yine kaliteli bir oyunla karşımıza çıkarsa Marvel vs Capcom 2'nin Xbox Live ve PSN'deki mükemmel satış performansının 3. oyuna da yansıyacağını düşünüyoruz. Yüksek kalitede olmayan aşağıdaki taramaların üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz.
 
 


kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 1 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler