Marvel vs Capcom 3'ten Haggar ve Phoenix Videoları

Final Fight'ın ünlü karakteri Marvel vs Capcom 3'te çok can yakacaktır
06.01.2011 19:55 Alkan Adakaner


    Final Fight'ın ünlü karakteri Mike Haggar da Marvel vs Capcom: Fate of Two Worlds'un dövüşçüler listesine katıldı. Bunun yanı sıra Phoenix'i de bu ünlü dövüş oyununda görme şansı yakalayacağız.
 
    Capcom, Haggar ve Phoenix için birer video da yayınladı. Haggar'ın Final Fight'taki dövüş stiline sadık kaldığını görüyoruz. Bu karakter özellikle yakalama hareketleriyle rakiplerine çok zarar verecek gibi görünüyor. Ona karşı yakın dövüşmemek gerekecek.
 
       Phoenix ise Haggar'ın aksine oldukça hızlı bir karakter. Belki vuruşları çok güçlü değil, ama seri hareketleri ile bu açığını çok rahat kapatacak gibi görünüyor. İki karakterin de videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 4 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler