Marvel vs Capcom 3'ten Oynanış Videoları

23.06.2010 14:05 Ersin Kılıç


 
     Capative Fuarında ilk duyurusu gelen ve yepyeni bir görünüm ile karşımıza çıkacak olan üçüncü Marvel vs Capcom oyunundan oynanış videoları da E3 fuarından geldi.
 
     İlk tanıtım videosu ve büyük bir değişim geçirecek açıklamaları ile merakımızı daha da arttıran oyunun bu oynanış videolarını gördükten sonra ise merakımızın katlanarak arttığını söyleyebilirim. Çünkü net konuşmak gerekirse Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds, her yönü ile dövüş oyunu severleri memnun edeceğe benziyor.
 
     Gelelim oynanış videolarına. Öncelikle grafiklerin rengarenk olduğu oyun, mekan olarakta oldukça doyurucu bir görselliği sunacağa benziyor. Zira her iki oynanış videosunda da mekan olarak New York'u görüyoruz. Büyük bir şölene ev sahipliği yapan New York kısmı oldukça hareketli bir görünüme de sahip. Grafikler ve animasyonlar ise tahmin edildiği gibi. Street Fighter 4 gibi olsa da kendi yapı ve renklerine fazlasıyla hakim.
 
 
     Oynanış kısmında ise klasik üç karakter seçerek başlıyoruz ve karakterler arası geçişler oyundaki kombo anlayışını tabi ki gene bir üst kademeye geçirmeyi başarıyor. Wolverine, Ryu, Iron Man, Dante, Deadpool, Hulk ve Chris'in de gözüktüğü bu oynanış videolarında karakterlerin kendine has özellikleri de ön plana çıkacak gibi gözüküyor. Özellikle Dante ve Deadpool karakterleri şimdiden favorilerim oldu diyebilirim. Dante'nin şeytan modu, kılıçları ön plana çıkarken, Chris ise Resident Evil 5'te olduğu gibi çeşit çeşit silahları ile dövüş alanına renk katıyor.
 
     Marvel vs Capcom 3: Fate of Two World'un bu oynanış videolarını aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.
 
Video 1 
Video 2 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler