Marvel vs Capcom 3'ün Diğer Karakterleri

28.04.2010 14:09 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Capative fuarına damgasını vuran Marvel vs Capcom 3 : Fate of Two Worlds'te duyurulan karakterler dışında hangi karakterlerle karşılaşacağız?
 
     Özellikle grafiksel anlamda büyük bir değişim geçirecek olan serinin ilk videosunda bazı süprizlerle birlikte ilk karakter duyuruları da gelmişti. Oyunda Wolverine, Spider-Man, The Hulk, Magneto ve Storm gibi karakterlerin bulunacağı belirtilmiş ve ilk tanıtım videosunda Wolverine, Ryu, Iron Man, Morrigan, Hulk ve son olarakta Chris ile karşılaşmıştık. Peki videoda gözüken bu karakterler dışında başka hangi karakterler oyunda olacak?

     Capative fuarında oyunun ilk posterleri de yayınlandı. Bu posterlerde az önce de saydığım karakterler dışında arka planda gölge olarak bulunan bazı karakterler de gözüküyor. İşte oyunu merakla bekleyen bazı oyunseverler bu karakterlerin hangi karakterler olabileceğini silüetlerinden tahmin etmişler. Sizde görünce eminim aynı kanılara varacaksınız. Arkada gölge olarak gözüken karakterler ise şöyle ; Felicia, Super Skrull, Captain America, Dr.Doom, Deadpool, Chun-li, Black Widow, Dante ve Frank West.

     Bu posterlere aşağıdan göz atabilirsiniz. Resimlerin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.

Marvel vs Capcom 3
 
Marvel vs Capcom 3
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler