Marvel vs. Capcom Infinite | Çıkış Tarihi, Yeni Karakterler, Hikaye Fragmanı

25.04.2017 19:01 Gazali Çetinkaya

 
   Capcom, geçtiğimiz PlayStation Experience etkinliğinde tanıtılan dövüş oyunu Marvel vs. Capcom Infinite'in çıkış tarihini açıkladı, 8 yeni karakter duyurdu ve bir de hikaye fragmanı paylaştı. 
 
   Marvel vs. Capcom Infinite 19 Eylül 2017 tarihinde çıkış yapacak.
 
   5 tanesi Marvel evreninden 3 tanesi ise Capcom oyunlarından olmak üzere toplamda 8 yeni karakter doğrulandı. Marvel evrenine ait doğrulanan karakterler: Ultron, Hulk, Hawkeye, Rocket Raccoon ve Thor; Capcom oyunlarına ait doğrulanan karakterler: Strider Hiryu (Strider), Chris Redfield (Resident Evil) ve Chun-Li (Street Fighter)
 
   Daha önce doğrulanan karakterler ise: Morrigan (Darkstalkers), Ryu (Street Fighter), Mega Man X, Captain America, Iron Man ve Captain America.
 
   Ayrıca oyun üç sürüm ile çıkış yapacak.
 
-Standard Edition $59.99 (Ön siparişler “Warrior Thor” ve “Evil Ryu” kostümlerini içerir.)
-Deluxe Edition $89.99 (2017 Character Pass - 6 DLC karakteri) ve (Ön siparişler “Warrior Thor”,  “Evil Ryu”, “Gladiator Hulk” ve “Command Mission X” kostümlerini içerir.)
-Collector’s Edition $199.99
 
 
   Marvel vs. Capcom Infinite PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir olacak.

   Marvel vs. Capcom Infinite için paylaşılan hikaye fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel vs. Capcom: Infinite Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler