Marvel vs. Capcom: Infinite'in İlk Büyük Turnuvası Gerçekleşti

26.09.2017 12:25 Tunahan Safdır

 
     Dövüş oyunları ve düzenlenen turnuvalarda ortaya çıkan seyir zevki yüksek anlar pek çok oyuncu için her zaman dikkat çekici olmuştur.
 
     Marvel vs. Capcom: Infinite'in ilk büyük çaplı turnuvası da geçtiğimiz günlerde yapıldı. Her ne kadar oyunda bazı görsel problemler bulunsa da mücadeleci maçlar izletme konusunda oldukça başarılı bir oyunla karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz.
 
     Gerçekleştirilen bu ilk turnuva, sözünü ettiğimiz keyifli maçlardan bazılarına sahne oldu. Tabi bazı anlar da var ki onlar diğerleri arasından sıyrılmayı her zaman başarırlar. İşte onlardan bir tanesiyle sizleri başbaşa bırakıyoruz.
 
      Eski EVO şampiyonlarından Ryan 'FChamp' Ramirez'in perfect yapmaya yaklaştığı sırada gelen comeback akıllara 2004 EVO'dan Daigo'yu getirmedi değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel vs. Capcom: Infinite Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler