Marvel'ın Yeni Dizisi M.O.D.O.K.'tan İlk Görüntüler Paylaşıldı

10.10.2020 15:53 Özgür Eroğlu

Bildiğiniz gibi Disney, Marvel için Disney+'a özel bazı diziler hazırlıyor. Ama aynı zamanda Hulu da bu dizilerden ayrı olarak ve ana evrene bağlı olmayan bazı diziler geliştiriyor. Bunlardan biri de M.O.D.O.K. dizisi.
 
Geçtiğimiz saatlerde de diziden ilk görseller paylaşıldı ve dizi için düzenlenen panelde kısa sahneler paylaşıldı. M.O.D.O.K. dizisinin 2021'in ilk aylarında yayınlanması bekleniyor.
 
Dizinin seslendirme kadrosunda Patton Oswalt, Beck Bennett, Ben Schwartz, Sam Richardson, Jon Daly, Aimee Garcia ve Wendi McLendon-Covey bulunuyor.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler