Marvel's Avengers için Son Saatler: Satıştan Kaldırılıyor!

30.09.2023 14:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Crystal Dynamics (Square Enix'in alt stüdyosu) tarafından oyunculara sunulan süper kahraman temalı aksiyon macera oyunu Marvel's Avengers için son saatlere girmiş bulunuyor. Daha önce Square Enix tarafından açıklandığı üzere oyun bugün tüm dijital mağazalardan satıştan kaldırılıyor.
 
Oyun tüm dijital mağazalarda satışa kapanıyor
 
 
 
2020 yılında piyasaya sürülen ve oyuncuların tepkisini çeken Marvel's Avengers oyunu için geçtiğimiz süreçte satıştan kaldırılma kararı alınmıştı. Şimdi ise bu sürenin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Oyun şu anda Steam sayfası üzerinde 24,50 TL'den satışta bulunuyor ve bu indirimin bitmesine şu anda yaklaşık 6 saat var.
 
Servis tabanlı bir yapıyı bünyesinde barındırdığı ve süper kahramanları sürekli geliştirmek için uğraştığımız yapım oyuncular tarafından büyük tepkilerle karşılandı. Şu anda yine Steam üzerinde 22 bini aşkın kullanıcı incelemesi bulunan oyunun inceleme ortalaması "karışık".
 
Peki siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler