Marvel's Avengers için son güncelleme geldi: Neredeyse tüm kozmetikler ücretsiz

02.04.2023 19:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Crystal Dynamics (Square Enix'in alt stüdyosu) tarafından oyunculara sunulan süper kahraman temalı çevrimiçi odaklı aksiyon macera oyunu Marvel's Avengers için son güncelleme yayınlandı. İlerleyen süreçte mağazalardan kaldırılacak olan bu yapım için yayınlanan son yama neredeyse tüm kozmetikleri ücretsiz hale getiriyor.
 
Son güncelleme ile birçok ürüne ücretsiz olarak erişmek mümkün
 
 
 
Marvel çizgi romanlarından ilham alan tüm kostümler yayınlanan son güncelleme ile oyunculara ücretsiz olarak sunuluyor. Kozmetik ürünlerin yanı sıra oyuncular ifadelere ve daha fazlasına internet bağlantısı olmadan erişilebiliyor. Kozmetik ürün pazarının kapanmasıyla beraber mevcut tüm krediler oyun içi kaynaklara ve oyuncular tarafından kullanılabilecek öğelere dönüştürülüyor.
 
Marvel's Avengers, piyasaya sürüldüğü 2020'den bu yana inişli çıkışlı zorlu bir süreç geçirdi ve hiçbir zaman tam potansiyeline ulaşamadı. Oyun için resmi destek 30 Eylül 2023'te sona erecek ancak oyuncular destek sona erse bile oyunu çevrimiçi olarak arkadaşlarıyla beraber oynayabilecek ve hikayeyi bitirebilecek. Oyunda karşılaşılan herhangi bir hata veya sorun bu tarihten sonra düzeltilmeyecek. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 20 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler