Marvel’s Guardians of the Galaxy - Çıkış Fragmanı

12.10.2021 19:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Eidos Montreal, Marvel’s Guardians of the Galaxy'nin çıkış fragmanını yayınladı.
 
Marvel's Guardians of the Galaxy'ye yeni bir soluk getiren bu üçüncü şahıs aksiyon-macera oyununda Star-Lord'un jet botlarını ateşleyerek kozmos boyunca vahşi bir yolculuğa çık. Ne yapacakları kestirilemez Guardian'lar senin yanındayken bir patlayıcı istasyondan diğerine patlamalar eşliğinde yol al. Orijinal ve ikonik Marvel karakterleri de kendilerini evrenin kaderi için verilen mücadelenin içinde bulmuşlar.
 
Efsanevi uyumsuzlardan oluşan yeni ekibin Guardians of the Galaxy'nin bu yeni ancak sadık yorumunda evreni kurtarmak için yola çıkıyor. Bir şekilde felakete yol açan olaylar zincirini başlatıyorsun ve ikonik ve orijinal Marvel karakterlerinin yaşadığı akıllara durgunluk veren dünyalarda vahşi bir yolculuk başlıyor. 80'lerin en iyilerinin yer aldığı karışık kaseti koy ve maceraya başla. 
 
Marvel's Guardians of the Galaxy 26 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak. Switch sürümü yalnızca bulutta mevcut olacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1088850/Marvels_Guardians_of_the_Galaxy/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Guardians of the Galaxy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler