Marvel’s Guardians of the Galaxy için RTX Oynanış Videosu Yayınlandı

21.10.2021 12:13 Mehmet Tandoğan

 
 
EIDOS Montreal, Marvel's Guardians of the Galaxy için yeni RTX oynanış videosu yayınladı. Marvel's Guardians of the Galaxy, Denuvo koruma teknolojisini kullanacak ve hem Ray Tracing hem de DLSS'yi destekleyecek.
 
Marvel's Guardians of the Galaxy 26 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak. Switch sürümü yalnızca bulutta mevcut olacak.
 
Efsanevi uyumsuzlardan oluşan yeni ekibin Guardians of the Galaxy'nin bu yeni ancak sadık yorumunda evreni kurtarmak için yola çıkıyor. Bir şekilde felakete yol açan olaylar zincirini başlatıyorsun ve ikonik ve orijinal Marvel karakterlerinin yaşadığı akıllara durgunluk veren dünyalarda vahşi bir yolculuk başlıyor. 80'lerin en iyilerinin yer aldığı karışık kaseti koy ve maceraya başla.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1088850/Marvels_Guardians_of_the_Galaxy/
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Guardians of the Galaxy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 1 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 2 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler