Marvel's Iron Man VR 20 Dakikalık Oynanış Videosu

23.07.2019 16:41 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Camouflaj, San Diego Comic-Con 2019 etkinliğinde Marvel's Iron Man VR oyunu için yaklaşık 20 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu paylaştı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Efsanevi Marvel Süper Kahramanı olarak zırhınızı giymek için PlayStation VR gözlüğünüzü takın ve dünyayı kurtarmak üzere Iron Man'in en büyük düşmanlarıyla çok tehlikeli ve aksiyon dolu savaşlarda karşı karşıya gelin.

İki Playstation Move hareket kontrol cihazıyla Iron Man'in İticilerini ateşleyin ve elinizin altındaki yüksek teknolojili cephanelikle birlikte gökyüzüne fırlayın. Zırhı geliştirmek istediğiniz zaman Tony Stark'ın garajına uğrayıp Iron Man'in gösterişli zırhını ve muhteşem kabiliyetlerini özelleştirin.

 
Marvel's Iron Man VR PlayStation VR için bu yıl içinde çıkacak.
 
Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oynanış 1:03:50'den itibaren başlıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Iron Man VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Camouflaj Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler