Marvel's Iron Man VR 3 Kasım'da Quest'e Geliyor

12.10.2022 13:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Oculus Studios ve geliştirici Camouflaj, Marvel's Iron Man VR - Quest'i 3 Kasım'da Oculus Store üzerinden yayınlayacağını duyurdu. Marvel's Iron Man VR, ilk olarak 3 Temmuz 2020'de PlayStation VR için piyasaya sürüldü ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlandı.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde: 
 
Tony Stark silah geliştirme işinden emekliye ayrıldı ve onun yerine Demir Adam olarak kötülükle savaşmak için yeni bir teknoloji yaratıyor.

Dünyaca ünlü bir Süper Kahraman olarak birkaç yıl geçirdikten sonra Tony, eski Stark Industries silahlarını yeniden kullanan bir bilgisayar korsanı ve şirket karşıtı eylemci olan gizemli Ghost tarafından saldırıya uğrar.

Ghost, imparatorluğu devirme gayesiyle Stark'ın dünyanın dört bir yanındaki kurumsal bölgelerine saldırır ve giderek büyük bir tehdit haline gelir.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Iron Man VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Camouflaj Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler