Marvel's Spider-Man 2, 2023 Sonbaharında PS5 için Çıkıyor

15.12.2022 20:55 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man 2'nin 2023 sonbaharında PlayStation 5 için çıkış yapacağını duyurdu. Ek olarak geliştirici, hayranlarına Ekim ayında yayınlanacağı konusunda güvence verdi.
 
Insomniac'ın kreatif direktörü Bryan Intihar, "PlayStation Studios için ne güzel bir yıl oldu. Insomniac Games'te, meslektaşlarımızın çalışmalarına hayran kaldık. Başarılı bir 2022 için herkesi tebrik ediyoruz ve gelecek yıl, Marvel's Spider-Man 2'yi bir sonraki çıkışa hazır hale getirmeye devam etmemiz oldukça heyecan verici'' dedi. 
 
Marvel's Spider-Man ve Marvel's Spider-Man: Miles Morales'teki olayların ardından Marvel's Spider-Man 2, serinin bir sonraki "gişe rekorları kıran aksiyon bölümü" için Peter Parker ve Miles Morales'ten oluşan Spider-Man ikilisini geri getiriyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler